Blog

Technologische hulpmiddelen: hoe ze ons team dichter bij elkaar brengen

2023-09-26Lievyns-MissBlush(c)SilvieBonne-6

We begrijpen dat technologie een sleutelrol speelt niet alleen in de dienstverlening naar onze klanten, maar ook in het versterken van de samenwerking binnen ons team. We maken gebruik van diverse technologische hulpmiddelen die ons helpen efficiënter te werken en onze communicatie te verbeteren.

Een van de belangrijkste tools in onze digitale uitrusting is ons Customer Relationship Management (CRM) systeem. Dit systeem stelt ons in staat om alle klantinformatie centraal te beheren en toegankelijk te maken voor alle teamleden, ongeacht waar ze zich bevinden. Hierdoor kan iedereen altijd de meest actuele informatie bij de hand hebben, wat essentieel is voor het bieden van up-to-date advies en ondersteuning.

Daarnaast maken we gebruik van online communicatietools. Deze tools stellen ons in staat snel te reageren op vragen van klanten en collega’s, wat niet alleen onze service verbetert maar ook de interne communicatie stimuleert. Teamleden kunnen gemakkelijk gespreksnotities delen en acties coördineren, wat leidt tot een meer samenhangende werkomgeving.

Een ander voorbeeld van technologie die ons helpt de complexiteit van accountancy te vereenvoudigen is het gebruik van SAAS-platformen zoals Silverfin en Yuki. Silverfin stelt ons in staat financiële data te transformeren naar duidelijke, begrijpelijke rapporten. Yuki biedt ons de mogelijkheid om de meest recente status van verwerkte data van onze klanten hun boekhouding online beschikbaar te maken. De klant kan snel en eenvoudig facturen opladen en online de boekhouding op de voet volgen. Deze tools zijn cruciaal voor ons team om ingewikkelde cijfers toegankelijk te maken voor onze klanten, wat bijdraagt tot een beter begrip en vertrouwen vanuit de klant.

De inzet van deze technologische hulpmiddelen heeft ons team dichter bij elkaar gebracht. We delen informatie sneller, lossen vragen efficiënter op en kunnen een consistent hoog niveau van service bieden. Technologie in onze werkomgeving is dus veel meer dan alleen een hulpmiddel; het is de lijm dat ons team verbindt en versterkt.

Deel dit blogbericht

LinkedIn
Facebook
X

Meer blog berichten

1. Nieuwe Investeringsaftrek Vooraf nog even meegeven dat voor investeringen vanaf 01.01.2024 het tarief van de investeringsaftrek op 8% blijft staan. De percentages voor de

Het welzijn van ons team staat oprecht centraal in team Lievyns. We begrijpen dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is voor het

Voor veel bedrijven is ESG – Environmental, Social, Governance – uitgegroeid tot een essentiële ‘license to operate’. Tegenwoordig bepalen niet alleen financiële prestaties het succes

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem vandaag contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Bij Ann Lievyns Accountancy staat uw toekomst centraal.

+ 250 tevreden klanten

%
9
Ann Lievyns Accountancy