Blog

Het evenwicht tussen werk en privé: de rol van technologie in moderne accountancypraktijken

2023-09-26Lievyns-MissBlush(c)SilvieBonne-16

Het welzijn van ons team staat oprecht centraal in team Lievyns. We begrijpen dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is voor het geluk en de productiviteit van onze medewerkers. In onze moderne accountancypraktijk speelt technologie een cruciale rol in het ondersteunen van deze balans.

Eén van de manieren waarop we technologie gebruiken om werk en privé beter op elkaar af te stemmen, is door flexibele werkmogelijkheden te bieden. Dankzij cloudgebaseerde technologieën kunnen onze medewerkers gemakkelijk vanuit huis of op afstand werken. Dit stelt hen in staat om hun werktijden aan te passen aan persoonlijke verplichtingen, wat bijdraagt aan een gezondere werk-privébalans.

Verder zorgt onze geavanceerde CRM ervoor dat taken efficiënt worden opgevolgd en dat deadlines realistisch zijn. Dit helpt stress te verminderen en zorgt ervoor dat onze teamleden niet buiten werkuren hoeven te werken. Door deze duidelijke structuur kunnen onze medewerkers hun werk beter plannen en tijd vrijmaken voor persoonlijke activiteiten.

Ann Lievyns Accountancy
Team Lievyns

We versterken de teamgeest dankzij het faciliteren van teambuildingactiviteiten, wat eveneens sterk bijdraagt aan het mentale welzijn van ons personeel. Technologie speelt hierbij een rol door communicatietools aan te bieden die ons helpen bij het plannen en organiseren van deze evenementen, zelfs als sommigen van ons op afstand werken.

We erkennen ook het belang van onmiddellijke toegang tot ondersteuning voor onze medewerkers. Het gebruik van technologie is dus niet alleen een middel om onze bedrijfsprocessen te verbeteren, maar ook een essentieel onderdeel van onze inspanningen om een ondersteunende en flexibele werkomgeving te creëren. Hierdoor kan het team excelleren in haar professionele rol terwijl iedereen een bevredigend en evenwichtig privéleven leidt.

Deel dit blogbericht

LinkedIn
Facebook
X

Meer blog berichten

1. Nieuwe Investeringsaftrek Vooraf nog even meegeven dat voor investeringen vanaf 01.01.2024 het tarief van de investeringsaftrek op 8% blijft staan. De percentages voor de

We begrijpen dat technologie een sleutelrol speelt niet alleen in de dienstverlening naar onze klanten, maar ook in het versterken van de samenwerking binnen ons

Voor veel bedrijven is ESG – Environmental, Social, Governance – uitgegroeid tot een essentiële ‘license to operate’. Tegenwoordig bepalen niet alleen financiële prestaties het succes

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem vandaag contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Bij Ann Lievyns Accountancy staat uw toekomst centraal.

+ 250 tevreden klanten

%
9
Ann Lievyns Accountancy