Blog

Digitalisering in de accountancy: Een overzicht van verhoogde efficiëntie

2023-09-26Lievyns-MissBlush(c)SilvieBonne-11

Met een team van toegewijde medewerkers streven we ernaar om elk van onze klanten persoonlijk en op maat gemaakt advies te bieden. De behoeften van onze klanten staan altijd centraal in ons werkproces.

De implementatie van technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) in onze processen heeft een duidelijke invloed gehad op de efficiëntie binnen ons kantoor. Dankzij deze technologische hulpmiddelen kunnen we de flows aanzienlijk versnellen, wat resulteert in een vlotter contact met onze klanten. Bovendien biedt deze aanpak onze klanten de mogelijkheid om quasi real-time inzicht te krijgen in hun financiële gegevens.

Deze digitaliseringsstap helpt ons niet alleen om sneller en accurater te werken, maar zorgt er ook voor dat we meer tijd hebben voor wat echt telt: persoonlijk contact en advies op maat. Door routinematige taken te automatiseren, kunnen onze medewerkers zich meer concentreren op de specifieke behoeften van elke klant en zo een toegevoegde waarde bieden.

We zien dat door deze veranderingen ons team beter kan samenwerken en onze klanten beter en sneller van dienst kunnen zijn. Digitalisering in de accountancy is niet enkel een trend, het is een essentieel onderdeel van onze strategie om onze klanten optimaal te ondersteunen in hun financiële administratie.

Ook helpt de digitalisering ons een steentje bij te dragen in de reductie van de ecologische voetafdruk. Uiteraard kunnen we niet ontkennen dat digitale oplossingen electriciteit nodig hebben. We merken echter op dat we dankzij onze “paperless first” aanpak al veel bomen hebben kunnen sparen en het brandstofverbruik verlaagt dankzij de komst van online vergaderingen. Om maar 2 concrete voorbeelden te noemen.

Deel dit blogbericht

LinkedIn
Facebook
X

Meer blog berichten

1. Nieuwe Investeringsaftrek Vooraf nog even meegeven dat voor investeringen vanaf 01.01.2024 het tarief van de investeringsaftrek op 8% blijft staan. De percentages voor de

Het welzijn van ons team staat oprecht centraal in team Lievyns. We begrijpen dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is voor het

We begrijpen dat technologie een sleutelrol speelt niet alleen in de dienstverlening naar onze klanten, maar ook in het versterken van de samenwerking binnen ons

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem vandaag contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Bij Ann Lievyns Accountancy staat uw toekomst centraal.

+ 250 tevreden klanten

%
9
Ann Lievyns Accountancy