Aanrijroute en info

Hoe kan je ons bereiken?

Brusselsesteenweg 6, Bus 002 (Bel 103)
9050 Gent

Kom je met de wagen, dien je dit even VOORAF te melden aan ons. Wij zullen je namelijk een QR code bezorgen en/of nota nemen van je nummerplaat zodat je toegang wordt verleend tot de parking -2. De ingang van de parking is net naast de Aldi genaamd “Keizerpoort” (aangeduid met de rode pijl op de foto hieronder). Eens je naar beneden rijdt, zal je voorbij de parking van de Aldi een 2de ingang vinden via een gesloten poort naar -2. Met de scan van de QR code zal de poort worden geopend. Werd je nummerplaat geregistreerd, zal de poort automatisch openen wanneer je aanrijdt.

Tram T2 en T4 kan je de halte “Keizerpoort (Brusselsepoortstraat)” afstappen en dien je de Gentse ring onder door te wandelen. Net voorbij Bar Bask, over de schelde, aan je rechterzijde vind je de hoofdingang naar ons kantoorgebouw (de groene pijl op de foto hieronder). Eens binnen kan je aanbellen op de bel waarop je onze naam vindt.

Bus 9a, 9b en 20: Halte “Van Lokerenstraat”. Wandel richting keizerpoort (Brusselsesteenweg 6). Wandel voorbij het gebouw om aan de linkerkant de ingang te vinden (groene pijl op de foto hieronder). Eens binnen kan je aanbellen op de bel waarop je onze naam vindt.

Kom je met de fiets, dan kan je autovrij fietsen via de schelde of volg je de gewenste route naar Brusselsesteenweg 6. De ingang vind je aan de zijde van de schelde (aangeduid met de groene pijl op de foto hieronder).

Video afspelen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem vandaag contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Bij Ann Lievyns Accountancy staat uw toekomst centraal.

+ 250 tevreden klanten

%
9
Ann Lievyns Accountancy